top of page

Termeni și condiții

SITE-ul www.pizzabymilano.com, denumit in continuare “Pizza by Milano.ro”, este administrat de societatea comerciala S.I. – 1 (denumita in continuare «Pizza by Milano» sau «Compania»), cu sediul social in Municipiul Timisoara, Str. Alexandru Mocioni nr. 2, Județul Timis, având CUI 26230160, Identificator Unic la Nivel European (EUID) ROONRC.J35/2226/2009 si avand numar de ordine in Registrul Comertului J35/2226/2009.
Navigarea pe SITE-ul “Pizza by Milano.ro” urmata de plasarea unei COMENZI echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea DOCUMENTULUI Termeni si Conditii de Utilizare de catre orice CLIENT.
Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment CONTINUTUL acestui SITE, precum si Termenii si Conditiile de Utilizare, notificand CLIENTUL prin afisarea pe SITE a ultimei actualizari. Orice modificari care afecteaza intr-o masura semnificativa CLIENTUL in relatie cu Pizza by Milano sau eventuale modificari aduse activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal ale CLIENTULUI, pot fi notificate acestuia sub forma unui e-mail, SMS sau mesaj afisat pe website, in masura in care acesta din urma a fost de acord cu aceasta modalitate de informare.
Prezentul DOCUMENT Termeni si Conditii se aplica COMENZILOR efectuate exclusiv prin intermediul SITE-ului www.pizzabymilano.com, astfel cum acestea sunt publicate la acel moment pe SITE.

1. Definitii

CONTINUT are urmatoarea definitie reprezentand:
• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic (laptop, tableta, smartphone);
• continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Pizza by Milano prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Pizza by Milano UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de Pizza by Milano intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele, SERVICIILE si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Pizza by Milano are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la compania Pizza by Milano, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CONT ansamblu de informatii solicitate de Pizza by Milano, accesate printr-o adresa de e-mail si o parola, care permit CLIENTULUI accesul la produsele disponibile pe SITE, plasarea COMENZII/COMENZILOR si care contine informatii despre CLIENT si despre istoricul comenzilor plasate de acesta in SITE (comenzi, facturi fiscale emise, etc.).

CLIENT persoana fizica sau persoana juridica care a plasat cel putin o comanda pe SITE, indiferent ca are un cont inregistrat pe SITE sau plaseaza o comanda fara a-si crea un cont (ca «Vizitator» sau «Guest»).

CONTRACT LA DISTANTA conform legii, reprezinta orice contrat incheiat intre Pizza by Milano si CLIENT fara prezenta fizica simultana a celor doua parti, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta.

COMANDA reprezinta un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Pizza by Milano in calitate de VANZATOR si CLIENT prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau SERVICII aferente, efectuand plata acestora.

CONFIRMAREA COMENZII reprezinta un e-mail automat primit de catre CLIENTUL care a plasat o comanda pe SITE, si care contine detaliile comenzii plasate cu privire la caracteristicile produsului(lor) comandat(e) si a pretului ramas de achitat in functie de modalitatea de plata aleasa de CLIENT. Transmiterea mailului de confirmare a COMENZII reprezinta din punct de vedere legal, momentul incheierii contractului intre Pizza by Milano si CLIENT si respectiv acceptarea comenzii de catre Pizza by Milano.

COS DE CUMPARATURI – sectiune din CONT care permite UTILIZATORULUI/CLIENTULUI sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care produsele nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin plasarea COMENZII.

DOCUMENT prezentele Termeni si Conditii de utilizare

WEBSITE/SITE reprezinta SITE-ul localizat la adresa www.pizzabymilano.com.

SERVICIU, reprezinta serviciul de comert electronic desfasurat exclusiv pe sectiunile public disponibile ale SITEULUI, prin acordarea posibilitatii CLIENTILOR de a comanda produse si/sau serviciile aferente folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (spre exemplu telefonic).

TRANZACTIE incasare de la CLIENT sau rambursare catre acesta a unei sume rezultate din vanzarea unui produs/prestarea unui serviciu de catre Pizza by Milano, inclusiv si daca este cazul, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Pizza by Milano, indiferent de modalitatea prin care este realizata livrarea COMENZII.

UTILIZATOR Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin folosirea unui mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.), nu detine un CONT si nu a plasat nicio COMANDA pe SITE.

VANZATOR este societatea comerciala S.I. – 1, avand Cod Unic de Inregistrare 26230160.

2. General

2.1. Prin folosirea SITEULUI/CONTINUTULUI/SERVICIULUI, UTILIZATORUL sau CLIENTUL este responsabil pentru consecintele care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, UTILIZATORUL sau CLIENTUL raspunde pentru orice dauna materiala, intelectuala, electronica sau de orice alta natura produsa SITEULUI, CONTINUTULUI, SERVICIULUI, Pizza by Milano sau oricarui tert cu care Pizza by Milano are incheiat un contract valabil, in conformitate cu legislatia in vigoare.

2.2. In cazul in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul acordat pentru prezentul DOCUMENT care reglementeaza cadrul activitatii comerciale a Pizza by Milano in relatie cu acesta:
• 2.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL are dreptul de a transmite o solicitare scrisa, informand Pizza by Milano ca nu este de acord cu: accesul la SITE/CONTINUT/SERVICIU, alte servicii sau produse oferite de Pizza by Milano prin intermediul SITE-ului, primirea newslettere-lor/alertelor de orice fel si/sau comunicarilor din partea Pizza by Milano de orice natura (posta electronica, apel telefonic, SMS etc). Pizza by Milano va raspunde CLIENTULUI in cel mai scurt termen posibil, dar in cel mult o luna de la data primirii solicitarii, in functie de solicitarea transmisa, complexitatea acesteia si posibilitatea legala de a o realiza, in acord cu CLIENTUL.

2.3. CLIENTUL poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau de a accepta DOCUMENTUL, in forma disponibila in acel moment.

2.4. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.3, CLIENTUL poate contacta Pizza by Milano, sau poate sa foloseasca legaturile din CONTINUTUL accesat pe SITE-ul Pizza by Milano destinate acestui scop.

2.5. Acest SITE este adresat UTILIZATORILOR persoane fizice care au implinit cel putin 16 ani si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Pizza by Milano, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

2.6. La aceasta data, posibilitatea de a comanda online este disponibila numai persoanelor cu domiciliul in Timisoara sau in zonele de livrare expres indicate pe SITE pentru livrare.

2.7. Devenind CLIENT, Pizza by Milano va considera ca persoana intruneste conditiile susmentionate. CLIENTUL are dreptul de a interveni oricand pentru a informa compania cu privire la actualizarea acestor conditii in cazul in care apar modificari.

3. CONTINUT

3.1. CONTINUTUL, astfel cum este definit mai sus, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a Pizza by Milano sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau a altui tert interesat nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de Pizza by Milano, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al Pizza by Milano asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre Pizza by Milano sau de catre administratorul acestuia.

3.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Pizza by Milano si CLIENT care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Pizza by Milano cu referire la acel CONTINUT.

3.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu Pizza by Milano, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al Pizza by Milano. Pizza by Milano nu este responsabila pentru modalitatea in care CLIENTII sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza CONTINUTUL fara instiintarea si acordul prealabil al Pizza by Milano.

3.5. In cazul in care Pizza by Milano confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre Pizza by Milano cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea Pizza by Milano pentru respectivul tert, UTILIZATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care Pizza by Milano are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR, CLIENT sau altui tert interesat, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea Pizza by Milano si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).

3.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul Pizza by Milano de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse Companiei Pizza by Milano.

3.8. Postarea de catre UTILIZATOR, CLIENT sau alta parte interesata pe SITE sau pe paginile retelelor de socializare ale Pizza by Milano, nu constituie o derogare a companiei de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nicio parte nu dobandeste niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.

3.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestor softuri precum si softul in totalitate, sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTULUI acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al Pizza by Milano si/sau a administratorului acestuia.

3.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national sau European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea Pizza by Milano si a administratorului de drept al acestuia.

3.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre Pizza by Milano, imaginile foto, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

4. Drepturile de proprietate Intelectuala

4.1. CONTINUTUL SITE-ului, respectiv imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este in totalitate proprietatea Pizza by Milano si a furnizorilor autorizati ai acestuia ale caror informatii pot fi postate pe SITE sau pe paginile companiei din retelele de socializare, in confomitate cu Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Pizza by Milano a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

4.2. Pizza by Milano poate oferi UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit CONTINUT al SITE-ului. Acest acord se aplica strict pentru CONTINUTUL definit, pentru o perioada stabilita in acord si numai pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestui CONTINUT, fara a putea utiliza sectiuni diferite ale SITE-ului. Utilizarea pe SITE a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva cu exceptia cazului in care scopul respectivului CONTINUT a fost acela de promovare.

5. Contact

5.1. Pizza by Milano publica pe SITE, datele sale de identificare si contact actualizate, spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.

5.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al link-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi manifesta consimtamantul pentru a fi contactat de Pizza by Milano prin mijloacele disponibile si pentru care UTILIZATORUL sau CLIENTUL consimte, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).

5.3. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Pizza by Milano se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, Pizza by Milano va contacta CLIENTUL, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE, pentru executarea contractului la care CLIENTUL este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare sau incheiat, ori pentru a oferi informatii despre o comanda plasata pe website sau in curs de a fi plasata, sau despre intentia de retur notificata de CLIENT sau despre un retur deja realizat.

5.4. Pentru alte scopuri in care Pizza by Milano utilizeaza in mod electronic datele de contact ale CLIENTULUI, cum ar fi in scopuri de marketing direct si promotionale, Pizza by Milano va solicita consimtamantul CLIENTULUI. Pentru mai multe informatii puteti accesa Politica de confidentialiate.

5.5. Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente pe SITE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc). Constituie o exceptie de la anteriorul paragraf solicitarile in legatura cu activitatile de prelucrare a datelor personale de catre companie, astfel cum este prevazut in cadrul Politicii de confidentialitate existenta pe SITE.

6. Politica de confidentialitate

Prin utilizarea SITE-ului, consideram ca ati citit cu atentie Politica de Confidentialitate a Pizza by Milano in care va informam cu privire la conditiile de prleucrare a datelor dumneavoastra personale. Inainte de a ne oferi date cu caracter personal prin intermediul SITE-ului www.pizzabymilano.com, vi se va solicita in mod expres sa acceptati aceasta politica.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la SERVICIU
• Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR care detine un cont activ, isi creeaza un Cont sau care opteaza pentru plasarea unei COMENZI fara a-si crea un CONT.
•  Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.
•  Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente si/sau daca este cazul, la unele dintre modalitatile de plata acceptate, precum si de a sterge sau restrictiona CONTUL acestuia in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe SITE, accesul si existenta CONTULUI CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel Pizza by Milano sau CLIENTII acesteia (spre exemplu cazul in care un CLIENT refuza de minim 3 ori sau nu preia in mod nejustificat COMANDA la livrare, atrage dupa sine restictionarea CLIENTULUI de a comanda produse direct de pe SITE, telefonic sau prin orice mijloc pus la dispozitie de catre Pizza by Milano la un moment dat). In orice caz, orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.
•  Un CLIENT poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi CLIENTI.
•  In situatia in care Pizza by Milano constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, Pizza by Milano isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

7.2. Modalitati de plata
Pentru achizitionarea produselor existente pe SITE-ul Pizza by Milano, punem la dispozitia clientilor nostri urmatoarele Modalitati de plata:
a) Plata in numerar (cash) catre soferul care livreaza produsele comandate;
b) plata online pe site prin intermediul platformei de plati online Stripe

Produse si SERVICII
• Pizza by Milano poate publica pe SITE informatii despre produse, SERVICII si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Pizza by Milano are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada.
•  CLIENTUL poate efectua comenzi de produse comercializate pe SITE la un moment dat, accesand urmatoarele mijloace de comunicare puse la dispozitie de Pizza by Milano:
a) Comenzi online prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si urmand procesul de plasare al comenzii finalizat prin selectarea optiunii de plata si respectiv primirea e-mailului automat de confirmare al plasarii comenzii;
b) Comenzi telefonice prin apelarea numarului de telefon mobil 0765 367 123, (apel cu tarif normal)
•  Tarifele afisate pe SITE reprezinta pretul produsului afisat. La pretul acestuia se va adauga costul livrarii precum si alte produse pentru care CLIENTUL opteaza in completare.
• Preturile vor fi afisate in moneda nationala LEI iar moneda de referinta pentru calculul, plata si facturarea produselor comandate, va fi moneda locala LEU.
• In eventualitatea in care o comanda plasata este achitata folosind un card in moneda EUR sau o alta moneda internationala, banca emitenta a cardului dumneavoastra poate opera conversia in lei a sumei achitate pentru produsele achizitionate de pe SITE, existand posibilitatea ca banca dumneavoastra sa perceapa un comision de schimb valutar. Astfel, va revine obligatia de a va informa cu privire la existenta unui astfel de comision inainte de a plasa o comanda pe SITE. Pizza by Milano nu este raspunzatoare pentru lipsa de informare a CLIENTILOR sai. Pentru clarificare, in cazul platilor utilizand un card de debit sau de credit care nu este emis de catre o banca din Romania, Pizza by Milano nu este/nu poate fi tinuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a cardului difera de moneda LEU. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.
• Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza cu un card bancar, ulterior platii prin utilizarea POS-ului pus la dispozitie de Pizza by Milano va debita contul curent al CLIENTULUI cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate.
•  Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau SERVICIILOR disponibile pe SITE, pe paginile de Facebook sau Instagram ale Companiei (imagini statice/bannere de campanie/imagini dinamice/prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Pizza by Milano, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
•  In prezentarea produselor, Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si care pot sa nu fie livrate impreuna cu produsele comandate.

8. Plasarea Comenzii

• 8.1. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
• 8.2. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca Pizza by Milano il poate contacta, prin orice mijloc disponibil/agreat de catre parti si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.
• 8.3. Pizza by Milano poate denunta unilateral comanda efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
•. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul optarii pentru a plati utilizand un card bancar emis pe teritoriul Romaniei sau in afara tarii;
•  datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete sau incorecte, conducand la imposibilitatea procesarii sau livrarii comenzii;
• . activitatea CLIENTULUI pe SITE poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel Pizza by Milano si/sau partenerii acestuia;
•  livrarea esuata a comenzii plasate.
• 8.4. In cazul in care un CLIENT isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe SITE sau notificand Pizza by Milano cu privire la noile date de contact, COMANDA aflata in derulare existenta la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre CLIENT inainte de momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact datele existente inainte de modificarea acestora. Datele de contact actualizate vor fi modificate pentru noua COMANDA plasata de catre CLIENT.
• 8.5. Pizza by Milano depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unor informatii corecte cu privire la pretul, ingredientele si alergenii care intra in compozitia produselor afisate pentru comercializare pe WEBSITE. Totusi, in mediul digital, erorile de sistem pot sa apara in orice moment, fara a fi generate de Pizza by Milano si nu pot fi intotdeauna contolate de companie. Erorile de sistem pot sa afecteze buna functionare a SITE-ului, aducand modificari preturilor sau caracteristicilor produselor, care pot sa fie afisate eronat. In cazul inregistrarii unei comenzi avand un pret derizoriu fata de pretul real al produsului respectiv, Pizza by Milano are dreptul de a nu onora comanda respectiva (daca livrarea nu a fost realizata), pe care o va anula, cu informarea ulterioara a CLIENTULUI. Astfel, Pizza by Milano nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile de sistem care nu sunt generate de actiunile sale, solicitand astfel CLIENTILOR sai abordarea unei condiuite de buna credinta, intelegere si cooperare cu si fata de Pizza by Milano.

9. Returnarea produselor si anularea comenzii

9.1. Ca regula, CLIENTUL nu poate sa anuleze o comanda aflata in curs de livrare, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea acesteia.

9.2. In cazul in care la momentul livrarii CLINETUL constata ca produsele comandate nu corespund din punct de vedere calitativ, sau daca au fost livrate alte produse decat cele comandate, CLIENTUL are dreptul de a contacta Pizza by Milano prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie pentru a informa cu privire la returul produselor si a stabili conditiile unei noi comenzi sau de returnare a sumelor achitate daca este cazul. Rambursarea sumelor achitate pentru produsele necorespunzatoare va fi realizata in termen de maxim 7 (sapte) zile lucratoare de la data notificarii primite din partea CLIENTULUI.

9.3. In cazul in care un produs livrat nu corespunde Comenzii plasate, CLIENTUL are dreptul sa accepte sau sa refuze produsul respectiv, sau poate sa solicite inlocuirea acestui produs neconform ori rambursarea costului produsului/produselor neacceptate.

9.4. In cazul in care Pizza by Milano nu poate onora integral o COMANDA plasata de un CLIENT pe website, Pizza by Milano va informa CLIENTUL inainte de livrarea COMENZII, iar in masura in care acesta din urma opteaza pentru mentinerea acesteia in conditiile comunicate de Pizza by Milano CLIENTUL va achita costul aferent produselor efectiv livrate.

9.5. Rambursarea sumei achitate pentru COMANDA, va fi realizata prin acelasi mijloc de plata utilizat de CLIENT pentru plasarea COMENZII. Astfel, daca un CLIENT a achitat utilizand un card, Pizza by Milano va vira suma in contul IBAN corect indicat de CLIENT. Daca CLIENTUL a achitat suma cash la livrare sau direct la sediul Pizza by Milano, atunci rambursarea sumei va fi realizata cash.

10. Contract si finalizare

Pizza by Milano va include in coletul livrat catre CLIENT, factura fiscala aferenta produsului/produselor comandat(e). Suplimentar, Pizza by Milano poate include in COMANDA materiale publicitare pentru a-si promova propriile produse sau campanii (sau ale unor terti partene

ri) precum si cadouri destinate fidelizarii CLIENTILOR.

11. Transport

•11.1. Livrarea catre CLIENT a produselor/SERVICIILOR achizitionate, este efectuata de regula prin intermediul firmei de curierat.

• 11.2. Termenul de livrare de la momentul plasarii COMENZII si nu poate depasi 1 ora. Termenul de livrare poate fi modificat din motive independente de voninta Pizza by Milano.
•11.3. Pizza by Milano livreaza COMANDA la adresa specificata de CLIENT. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi modul de acces la adresa de livrare sau puncte de reper sau ora de livrare dorita, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea COMENZII.
• 11.4. Toate produsele comercializate pe www.pizzabymilano.com sunt livrate in Timisoara.
• 11.5. Costurile de livrare sunt suportate de catre CLIENT indiferent de valoarea totala a COMENZII.

12. Frauda

12.1. Pizza by Milano nu solicita UTILIZATORULUI sau CLEINTULUI prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS, etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

12.2. UTILIZATORUL sau CLIENTUL isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre orice tert, a datelor sale confidentiale.

12.3. Pizza by Milano declina orice responsabilitate, in situatia in care UTILIZATORUL sau CLIENTUL este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care pretinde ca este reprezentant al Pizza by Milano sau ca reprezinta interesele acesteia din urma.

12.4. UTILIZATORUL sau CLIENTUL va informa Pizza by Milano asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

12.5. Pizza by Milano nu promoveaza SPAM-ul. Orice CLIENT care a furnizat explicit adresa sa de email pe SITE poate opta pentru dezactivarea Contului de CLIENT aferent acestei adrese de e-mail, cu indeplinirea conditiilor mentionate la art. 6.3. din prezentul Document.

12.6. Comunicarile realizate de catre Pizza by Milano prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii CONTINUTULUI.

12.7. Urmatoarele scopuri, odata atinse, vor fi considerate tentativa de fraudare a SITEULUI/CONTINUTULUI si/sau al Pizza by Milano, aceasta din urma rezervandu-si dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
•  Accesarea datelor de orice tip ale altui CLIENT prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda;
•  Alterarea sau modificarea CONTINUTULUI SITEULUI sau oricarei corespondente expediate prin orice modalitate de catre Pizza by Milano catre CLIENT;
• Afectarea performantelor serverului/serverelor pe care ruleaza SITEUL;
•  Accesarea sau divulgarea oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, CONTINUTULUI expediat prin orice mijloc de catre Pizza by Milano catre CLIENT atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al CONTINUTULUI.

13. Limitare de responsabilitate

13.1. Pizza by Milano nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITEUL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii de Utilizare si a Politicilor publicate in cadrul website-ului, cu exceptia situatiilor in are Pizza by Milano incalca legislatia in vigoare.

13.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre Pizza by Milano violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Pizza by Milano, conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

13.3. Pizza by Milano nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Pizza by Milano.

13.4. Pizza by Milano nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

13.5. Pizza by Milano este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al Pizza by Milano, atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.

13.6. Pizza by Milano nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
•  SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;
• .SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
•  Daca este cazul, produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SITE-ului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI,
•  WEBSITEUL sau orice SERVICIU aferent oferit in mediul online, va fi lipsit de erori generate de sistemele informatice utilizate de Pizza by Milano sau de erori de functionare ale retelei de internet ori alte erori de functionare izvorate din relatia contractuala pe care compania o are cu diversi parteneri (funizor de energie electrica, furnizor al retelei de internet, etc.).

13.7. Materialele de promovare (incluzand dar nelimitandu-se la banner-ele de produs), utilizate pentru prezentarea produselor, a campaniilor sau a promotiilor organizate de Pizza by Milano pe SITE si/sau pe paginile de Facebook sau Instagram ale Companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de Pizza by Milano de a comercializa produsele afisate, sau alte produse sau elemente de design ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicat pretul de vanzare si descrierea acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

14. Forta majora si cazul fortuit

14.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una dintre partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii revin in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

14.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

14.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerata de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

14.4. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 3 zile de la data producerii evenimentului.

15. Litigii

15.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc SITEULUI si/sau al oricarui CONTINUT trimis de catre Pizza by Milano UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile Termeni si Conditii de Utilizare.

15.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre UTILIZATOR, sau CLIENT si Pizza by Milano se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

15.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre UTILIZATOR sau CLIENT si Pizza by Milano sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente de la sediul Pizza by Milano, in conformitate cu legile romane in vigoare.

15.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

15.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

16. Dispozitii finale

    Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale SITEULUI/structurii acestuia/SERVICIULUI precum si orice CONTINUT fara notificare prealabila a MEMBRULUI SAU CLIENTULUI

.   In limita prevederilor Termeni si Conditii de Utilizare, Pizza by Milano nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe SITE din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul SITEULUI. 

    Pizza by Milano isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a SITE-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

17. Feedback

    In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Pizza by Milano, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0765 367 123, (apel cu tarif normal, in cadrul programului Luni – Sambata intre orele 10.00 – 22.00 sau pizzabymilano@gmail.com.

    Orice observatii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la SITEUL sau activitatea companiei Pizza by Milano, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor deveni si ramane proprietatea SC. S.I. – 1, de la data transmiterii acestora catre Pizza by Milano, pe orice cale de comunicare.

©- Pizza by Milano – ultima versiune: IULIE 2020

bottom of page